200 g špinatų,
3 kiaušiniai,
0,5 ryšelio svogūnų,
0,5 ryšelio krapų
Druskos, pipirų
1 valgomas šaukštas krakmolo,
100 g varškės sūrelio „Philadelphia“ ar kitokios varškės kremoQuick Chefe sumaišyti kiaušinius, sudėti Turbo Chefu susmulkintus špinatus, svogūnus ir krapus, krakmolą, druską, pipirus. Gautą masę išklojame ant silikoninio kilimėlio (per visą kilimėlį) ir kepame 180
Alaus sausainiai
Tešla:
180 g. miltų,
1 šaukšto kario miltelių,
1 šaukštelio paprikos miltelių,
0,5 šaukštelio druskos,
100 g. šalto sviesto,
70-80 ml alaus.
50 g tarkuoto parmezano (aš naudojau Džiugą)
Sausainių apdangalui reikės:
1 kiaušinio,
1 šaukšto aguonų,
1 šaukšto sezamų,
1 šaukšto paprikos miltelių,
1 šaukštelio kmynų,
1 šaukštelio pankolių,
Šiek tiek druskos
Į
Quick Chef (naudojame peiliukus) dedame miltus, karį, paprikos
miltelius, druską, ant viršaus gabaliukais supjaustytą sviestą, viską
sukapojame, kol sviestas susimaišo su miltais. Pilame alų ir sukame
Quick Chef kol sukasi rankena, suspauskite tešlą į gumulą ir padėkite 30
min į šaldytuvą, kad viskas subrinktų.
Smulkiai sutarkuojame sūrį.
Iškočiojame
tešlą, taip, kad būtų tris kartus ilgesnė, nei platesnė. Vizualiai
padaliname į tris dalis, vidurinę dalį išbarstome sūriu. Užklojame pirma
dalimi, paskui trečia dalimi. Tada pasukite tešlą, ir vėl iškočiokite.
Vėl pabarstykite sūriu ir užlankstykite. Vėl iškočiokite.
Patepkite kiaušiniu, pabarstykite prieskonių mišiniu, lengvai prispauskite prieskonius, supjaustykite.
Kepkite 190 °C 10-15 min, kol gražiai paruduos J
Skanaus!
No comments:
Post a Comment